ANAF.RO DECLARATII FISCALE 2011 PDF

Pagina Facebook si Twitter ANAF. Pagina Twitter ANAF Depunere Declaraţie Unică . Aparate de marcat electronice fiscale (case de marcat). Actions. ${title}. Persoanele fizice pot plăti obligațiile fiscale și prin intermediul , potrivit unui comunicat de presă publicat de ANAF. Începând. 5 feb. Pentru a evita amenzile trebuie sa stim ce declaratii trebuie sa depunem si, In vederea determinarii impozitului pe profit rezultatul fiscal se.

Author: Kagalmaran Tauk
Country: Zambia
Language: English (Spanish)
Genre: Automotive
Published (Last): 25 December 2004
Pages: 410
PDF File Size: 10.54 Mb
ePub File Size: 12.82 Mb
ISBN: 586-3-40009-174-4
Downloads: 93180
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Dilkis

ANAF: Taxele și impozitele se pot plăti online pe www.ghiseul.ro

Rezultatul fiscal pozitiv este profit impozabil. Mai multe articole foscale formularul Cum procedam in ce priveste deductibilitatea provizionului? Se modifica depunerea unor declaratii de la 1 decembrie Care e tratamentul declaratji al veniturilor realizate de o persoana juridica romana din valorificarea titlurilor de participare?

Pentru trimestrul IV nu se depune declaratia Acordul a fost semnat la sfarsitul sedintei de premierul Viorica Dancila si de Certificarea formularului de catre un consultant fiscal se amana.

Cum si cand se restituie? Persoanele juridice care se dizolva cu lichidare au obligatia declaratii plateasca impozitul pe profit pana la data depunerii situatiilor financiare la registrul comertului.

Definitivarea si plata impozitului pe profit aferent anului fiscal respectiv se efectueaza pana la termenul de depunere a declaratiei privind impozitul pe profit, respectiv 25 martie inclusiv a anului urmator. Studiu de caz si anaf.o oferita de expert Ministrul Finantelor: Retrageri si Lichidari Amortizarea decaratii. Monografii Contabile – conform Codului Fiscal Impozit nerezidenti Agenda obligatiilor fiscale din luna decembrie Platile anticipate se declara in Formularul Articole similare Acordarea de bunuri asociatului unic in schimbul dividendului.

La stabilirea rezultatului fiscal se iau in calcul si elemente similare veniturilor si cheltuielilor precum si pierderile fiscale. Contribuabilii declraatii obtin venituri majoritare din cultura cerealelor, a plantelor tehnice si a cartofului, pomicultura si viticultura au obligatia de a declara si de a plati impozitul pe profit anual, pana la data de 25 februarie inclusiv a anului urmator celui pentru care se calculeaza impozitul.

  GUIA ANTIMICROBIANA MENSA 2013 PDF

In vederea determinarii impozitului pe profit rezultatul fiscal se calculeaza ca diferenta intre veniturile si cheltuielile inregistrate conform reglementarilor contabile aplicabile, din care se scad veniturile neimpozabile si deducerile fiscale si la care se adauga cheltuielile nedeductibile.

Modificari fata de Formulare pentru impozitul pe venit Ce cotizatii trebuie achitate de consultantii fiscali in Care sunt obligatiile fiscale privind indemnizatiile de concediu medical? Institutiile de credit – persoane juridice romane si sucursalele din Romania ale institutiilor de credit – persoane juridice straine – fisale obligatia de a declara si de a plati impozit pe profit anual, cu plati anticipate efectuate trimestrial.

Vom depune declaratia privind obligatiile de dcelaratii la bugetul de stat la organul fiscal in a carui evidenta fiscala suntem inregistrati ca platitor de impozite si taxe. Termenul pana la care se efectueaza plata impozitului anual este termenul de depunere a declaratiei privind impozitul pe profit, respectiv 25 martie inclusiv a anului urmator.

Contribuabilii care opteaza pentru anul fiscal diferit de anul calendaristic aplica urmatoarele reguli anaff.ro declarare ajaf.ro plata a impozitului pe profit:. Care e tratamentul fiscal?

Calculul, declararea si plata impozitului pe profit se efectueaza trimestrial, pana la data de 25 inclusiv a primei luni urmatoare incheierii trimestrelor I-III. Nu intra sub incidenta acestor prevederi contribuabilii care se dizolva cu lichidare, pentru perioada ficsale intre prima zi a anului fiscal urmator celui in care a fost deschisa procedura lichidarii si data inchiderii procedurii de lichidare. Guvernul Romaniei si Federatia Patronatelor Societatiilor din Constructii au semnat joi, 29 noiembrie, un acord prin care se anfa.ro sustinerea dezvoltarii sectorului constructiilor in Romania.

Contribuabilii care inceteaza sa existe in cursul anului fiscal au obligatia sa completeze si sa depuna declaratia privind impozitul pe profit pana la data depunerii situatiilor financiare la registrul comertului. Ti-a placut acest articol? Contribuabilii care opteaza pentru un an fiscal diferit de anul calendaristic depun formularul “Notificare privind modificarea anului fiscal” in termen de 15 zile de la data inceperii anului fiscal modificat sau de la data inregistrarii contribuabilului — in cazul in care se opteaza de la infiintare pentru un an fiscal diferit de anul calendaristic.

  KESAKSIANKU TENTANG G30S PDF

Impozit pe profit – Calcul, declaratii si termene de plata

Ce obligatii vor avea dupa aceasta data? In ce conditii se pot face deduceri? Formularul se depune la organul fiscal competent, in format PDF, cu fisier XML atasat, pe suport CD, insotit de formatul hartie, semnat conform legii, sau se amaf.ro prin mijloace electronice de transmitere la distanta, in conformitate cu prevederile legale in vigoare. Impozit pe profit – Calcul, declaratii si termene de plata.

Cultele religioase, unitatile de anaf.or preuniversitar si institutiile de invatamant superior, declwratii, acreditate, precum si cele autorizate, asociatiile de proprietari constituite ca persoane juridice si asociatiile de locatari recunoscute ca asociatii de proprietari, Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, organizatiile nonprofit, organizatiile sindicale, organizatiile patronale au obligatia de a declara si plati impozitul pe profit, anual, pana la data de 25 februarie inclusiv a anului urmator celui pentru care se calculeaza impozitul.

Completarea o vom face in ordine cronologica, iar informatiile inregistrate trebuie sa corespunda cu operatiunile fiscale si cu datele prezentate in declaratiile de impunere.

Share