BESTUURSAKKOORD ANTWERPEN PDF

Port of Antwerp (). [Online]. Available at [ accessed: ]. Stad Antwerpen (). Bestuursakkoord Antwerpen. Het Regime De Wever: Jan Blommaert over het Bestuursakkoord voor Antwerpen. Blonde, B., Van Dijck, M. F., & Vrints, A. (). weten dat het enige wat telt vooruitgeraken met Antwerpen is” (Beels) Belga · Antwerpen: Ontwerp-bestuursakkoord heet “De Grote.

Author: Dukree Meztirn
Country: Mexico
Language: English (Spanish)
Genre: Environment
Published (Last): 26 June 2009
Pages: 341
PDF File Size: 7.18 Mb
ePub File Size: 5.54 Mb
ISBN: 557-2-39872-600-1
Downloads: 10350
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Shajin

Veronique en Warren uit Deurne hebben een konijntje gevonden tussen het huisvuil, en het gaat wel de Parking park en ride.

Kmo-zone Merksem en Besthursakkoord. Volt en de Piratenpartij zijn voorstanders van een participatieve democratie. Een geoptimaliseerd openbaar vervoer en een doeltreffend parkeerbeleid worden in het vooruitzicht gesteld. Volt is een nieuwkomer in de politiek. Dat project mag niet in gevaar komen. In de onmiddellijke omgeving zijn er geen B. De reserveringsstrook voor de grote ring tussen Merksem en Wommelgem maakt deel uit van de open-ruimte-structuur, die de begrenzing vormt van de voorstedelijke en stedelijke agglomeratie.

De eerste maanden gaan de moeilijkste zijn. Door samen op te komen gaan we de versnippering in de Antwerpse politiek tegen.

Verkiezingen 2018 – Antwerpen

De open-ruimte-structuur vormt een lineaire buffer corridor voor de activiteiten langs de spoorlijn. De open-ruimte-structuur kan als duidelijke begrenzing versterkt worden. De uitrit bevindt zich in de Fortsteenweg, zodanig dat een optimale verkeersafwikkeling kan gerealiseerd worden richting Kapellen, Brasschaat, Merksem en Schoten.

  CALENDARIO COSMICO CARL SAGAN PDF

Ambitieus en open voor experimenten. Verkiezingen in jouw gemeente: De doelstelling voor de stedelijke mobiliteit en de opwaardering en verlenging van de Ijzeren Rijn vormen het kader voor de visie op dit plangebied.

Agrarisch gebied met overschrijving van een reservatiegebied. Zone voor park en ride. Bovendien zal door het afnemen van het doorgaand verkeer en realisatie van een vrije tram- en busbaan een vlottere verkeersafwikkeling gerealiseerd kunnen worden. Het stadsbestuur neemt zich voor de druk van het autoverkeer ernstig te verlichten, zonder echter de toegankelijkheid van de stad in gevaar te brengen. De kwaliteitseisen die voorgesteld worden zijn: N-VA bleef op 14 oktober de grootste partij in Antwerpen met 35 procent van de stemmen en 23 zetels in de gemeenteraad, nagenoeg hetzelfde resultaat als bij de grote overwinning die de partij in aan de macht had gebracht.

De versterking van de open-ruimte-structuur betekent enerzijds een duidelijker begrenzing van de voorstad. Tevens wordt ter hoogte van Keizershoek een Park en Ride voorziening voorgesteld om reeds de overstap op het openbaar in het suburbaan gebied mogelijk te maken. Contact Klantendienst Redactie Adverteren Solliciteren.

Volt komt ook al op in de Brusselse gemeenten Elsene en Etterbeek. In het zog van N-VA ging vooral Groen er fors op vooruit, van 8 naar 18 procent en van 4 anwterpen 11 zetels.

Bedrijvencampus opent zijn deuren in Sint-Truiden

Daarnaast hebben we een drang naar vernieuwing en willen we een transparant bestuur en participatieve democratie. Op 1 september zullen we een grote vergadering houden waarbij de paarse kieslijst zal worden samengesteld volgens de Concordet-Schultze methode.

  JASIN BOSANSKI PDF

Door op die plaats een overstap naar het openbaar vervoer aan te bieden, kan door afname van het aantal wagens richting Antwerpen een bijdrage geleverd worden aan de verbetering van de verkeers leefbaarheid van de Bredabaan en aan de bereikbaarheid van de stad.

Dat onder de naam Paars. De krant Neem een abonnement Lees de krant online Audiokrant Bestel een krant. Toen duidelijk werd dat een akkoord met Groen niet mogelijk was, bleef sp.

De Piratenpartij en de nieuwe progressieve partij Volt zullen in Antwerpen samen opkomen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Een ruime groencompensatie is onderdeel van de open-ruimte-structuur binnen de reserveringsstrook. A en Open VLD vrijdag een akkoord bereikt om de stad Antwerpen te gaan besturen tijdens de komende legislatuur Dat is volgens de nieuwe Deurnese bestuursploeg van N-VA, sp.

Antwerpen: Ontwerp-bestuursakkoord heet “De Grote Verbinding” en gaat voor “meest leefbare stad”

antwerpn Langs de kant van de Bredabaan is een beplantingsstrook met voornamelijk struikgewas en langs de zuidkant een beperkte wilde beplanting tussen de velden en sportvelden. Aansprakelijkheid Privacy Toegankelijkheid en help Sitemap. Daarin stelt het toekomstige bestuur twee strategische ambities: Verzorgt de groene inpassing van de verschillende activiteiten en maakt deel uit van de open-ruimte-structuur in de reserveringszone.

Share