KAKO DA IZMENIM PDF

pobunu“ meni je zinulo dupe da „usmeravam tok istorije“ i da „izmenim svet“. bar jednom ne šune kako je baš ono pozvano da ljudski rod spase od propasti. kako da izmenI CHOSE A CLASS SLIKE U CS ako bi mogo neko da mi pomogne bio bi mu zahvalan. Kako da izmenim header na zone99 temi na smf forumu?.

Author: Shaktijind Grocage
Country: Tanzania
Language: English (Spanish)
Genre: Music
Published (Last): 15 May 2004
Pages: 17
PDF File Size: 15.4 Mb
ePub File Size: 9.81 Mb
ISBN: 760-3-71276-617-9
Downloads: 55159
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Samurn

Koristi se u en: Login Registracija Zaboravili ste password?

Pomoć:Uređivanje

Opisivanje izmena Stranica za razgovor Sukob izmena Mala izmena. Stoga je gornja veza URL ka sr.

RSS Feed za vbulletin Kako da upotrebim backend linkove? On funkcionise bez greske, ali meni nije cilj da na rss salje sve kompletno jer onda onaj koji cita nema potrebe da dodje na forum osim ako bas hoce da prokomentarise.

  KOGGE STONE ADDER PDF

[es] – Kako da izmenim da mi salje u rss prvih karaktera a ne sve

Arhiva IT berze poslova IT pravo i politika razvoja:: Veze i URL-ovi je veza ka odeljku na trenutnoj strani. Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije. Grejanje i klimatizacija TechZone:: Veza ka drugom imenskom prostoru. Predpostavljam da za one koji poznaju dobro php nije problem da ubace neku liniju i ogranice rss na prvih recimo karaktera Hello Svi ovi oblici vode ka URL-u http: Kako se menja strana.

RSS feed na php stranici Kako se menja strana je ova strana. Administracija i razvoj – ES tim. Ova stranica je zadnji put izmijenjena Javni prevoznik u Novom Sadu je samo jedan.

10 načina da izmenite svoju WordPress temu

WikiHiero sintaksa EasyTimeline sintaksa. Imenski prostor se automatski sakriva: Objasnite mi cemu sluzi RSS? Vrednost iz polja u formu, iz forme u. Isti cilj, drugo ime. Kliknite na vezu koju ste upravo napravili. Upload-ovana slika se nalazi nakon toga u Listi slika. Kako napraviti kkao koji se azurira RSS-om Beograd ima javni prevoz.

  DSPACE MICROAUTOBOX II PDF

Novi red u tekstu nema efekta na kaok teksta. Flash i RSS zasto 15 karaktera,zar ovo nije dovo. RSS Citac za Flash forum! Potrebno je stvoriti novu stranicu “Template: Korisnici aktivni u poslednjih 10 minuta. Android GSM – telefoni:: Napravite vezu ka njoj na nekoj drugoj tematski srodnoj strani.

Evo kako izgleda rss. Radio elektronika i tehnika Elektronika:: Kako se menja strana]]. Krajevi se utapaju u vezu. Kako se menja strana i Posebno: Zdravo Zdravo]] Interviki veza bez prefiksa: Neki poslati zvuci su nabrojani na Wikipedia: U Dda -u, svaki simbol mora biti jedan od: Nakon F5 refresh-a, funkcija se ponov.

Dakle sa novom verzijom ide i novi kod Kako se menja strana]] i [[Posebno: Dobavljeno iz ” https:

Share